bratianu
Forumul dedicat colegiului national I.C.Bratianu din Pitesti
Lista Forumurilor Pe Tematici
bratianu | Inregistrare | Login

POZE BRATIANU

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
i.oana din Bucuresti
Femeie
20 ani
Bucuresti
cauta Barbat
20 - 45 ani
bratianu / Arhiva ( Profii ) / The Fat, the Bald, The Ugly and the Faker ! Moderat de Vladonne
Autor
Mesaj Pagini: 1
smyke
Vedeta a liceului

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 181
ok... eu dau cartile pe fatza... nu ma intereseaza... nu pot sa-mi scada nota la purtare pentru exprimarea mea libera (sper ca intelege adistu sa stearga posturile in care am zis ceva prea rau)...
Deci... eu sunt Andrici Mihail-Sebastian da ? Mi se zice Miki... nickul il vedeti cu totii, am si eu 16 ani, si sunt la clasa a 10-a B ! Mai specific de atat nu pot sa fiu pentru eventualul profesori sau... Buna Ziua chiar pentru eventualitatea in care profesorii ajung sa citeasca ceea ce scriu eu acum!
Inainte de toate... un cuvant pentru profesori : Ceea ce voi scrie nu are absolut nici o legatura realitatea ! Doar cateva nume sunt imprumutate, pentru a-i ajuta pe cititori sa-si gaseasca repere palpabile ! Orice asemanare a caracteristicilor fizice sau ale trasaturilor psihice expuse aici este pur si simplu intamplatoare ! 
acum sa povestesc si eu cate ceva despre ce se intampla in liceul nostru scump si drag...
ei bine... eu am avut media 9 la purtare pe semestrul I, nu pentru ca am avut 10 absente, nu pentru ca am injurat un profesor (eu am facut-o dar nu m-au auzit ei), si nici pentru ca am batut pe cineva (tot asa... nu s-a aflat) si nici pentru ca... nimic !
Ce am facut eu ? ei bine... am avut nesimtirea sa plec de la o ora de biologie la care nu vroiam sa fiu ascultat...! Ghinionul meu imens a fost ca cineva se uita pe geam (probabil este un nou hobby de-al lui, preocupat probabil mai mult de citirea ziarului si trasul cu privirea pe fereastra decat cu renovarea sau implicarea cu adevarat in conducerea celui mai prestigios liceu din judetzul Arges) ! Asa... cum acel superom, acel erou negativ care a lasat sa se vada printre gardul ruginit, doua caramizi care stau sa se cada si acoperisul cel nou al Junimii (nici o aluzie aspura faptului ca in liceu ploua si nu i s-a mai inlocuit acoperisul de pe vremea cand s-a nascut Georgescu) doar o umbra fina (probabil omul vesnic, asa cum spunea si The Oracle) se uita pe geam, m-a vazut pe mine si pe colegul cu care am savarsit aceasta fapta de neiertat, si am fost apoi chemati in biroul directorului unde am fost amenintati cu scaderea notei la purtare pentru ceea ce am facut !
Ei bine... se pare ca exista in regulament o astfel de prevedere... dar... MAMA DREAQ... daca tot un om se da corect (voi povesti mai spre final si ceva legat de acest aspect) si dur si periculos si smecher, atunci ... REGULAMENTU, MAMA MAMEI LU UNCHIU LU VARU LU VECINU... NU E LA FEL PENTRU TOTI ? Adica... daca tot e prevederea aia in regulament... scade fratele meu mai grasutz (aici ma refer la un personaj imaginar si nu imi asum nici un fel de raspundere, deja am intrat in ceea ce reprezinta um pamflet pe marginea acestei intamplari) media la purtare la tot liceul ! Daca tot ne dam drepti si comunisti de la rarele firele de par care nu au decenta de respecta liniile unei cutii craniene probabil serios afectate de procesele necesare invatarii unei limbi atat de grea precum chimia pana in rama ochelarilor cu vedere infrarosu/detectoare de caldura/si binoculara... pai atunci domne' sa fim corecti si comunisti fata de toata lumea... nu cu unii da si cu altii ba !
Deci... din respectul pe care il aveam fatza de aceasta persoana (nu ma refer in nici un CAZ la domnul MIU BARBU, si orice asemanare este pur intamplatoare), nu a mai ramas nici cam cate fire in cap are... sa ii zicem "Uim Ubrab" ! De ce ? Pentru simpul fapt ca robotzelul comunist aplica acest concept si-asa penibil si imposibil asa cum a fost aplicat el si la noi... adica intr-un mod PA TE TIC ! Da... patetic cred ca este un cuvant care iti poate provoca tie, cititorule fie cat de putin senzatia amara provocata !
Sunt curios sa fac un sondaj in liceu... sa vad cam cat la suta din elevi nu au chiulit la nici o ora... ca sa vad si eu daca mintea mea este prea mica si nu poate sa functioneze la o frecventa indeajuns de ridicata pentru a putea intelege pe deplin o astfel de masura, sau intr-adevar este o sanctiune pe masura deschiderii lui Uim Ubrab la nou, adica de 2 lei.... vechi !
O sa revin imediat cu o mica povestire despre cat de corect este de fapt si Uim Ubrab !


_______________________________________
if death calls i'm good... i've got call ID...


pus acum 18 ani
   
Valy9B
Vedeta a liceului

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 106
zi`le coaie!!!!!!!!!!!!

_______________________________________
Mah ce pwula mea avetzi mah comunistilor!!

pus acum 18 ani
   
it's just me
Vedeta a liceului

Din: orashelul meu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 351
mishto povestioara! ai talent, omule!!
hai, mai ai si altele?


_______________________________________
iar eu crezusem ca numai gloabele literare pastreaza in ele un venin distilat

pus acum 18 ani
   
Anca_me
Elev

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 47
ca bine le zice baiatul asta!

_______________________________________
Decat sa traiesti in genunchi mai bine mori in picioare

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la